Bekymringsfri energidata

for fremtidens bygg

Hadde det ikke vært fint om energidata hadde høy kvalitet og en lav månedlig pris? Vi har biten av puslespillet som gjør ditt tjenestetilbud innen energieffektivisering lønnsomt. Smart EO gir deg energidata av høy kvalitet – på komponentnivå – bekymringsfritt levert. Vi tar investeringene, du betaler kun et månedlig beløp.

Hva er Smart EO? 

Smart EO er bekymringsfri energidata. Levert som en tjeneste og priset slik at ditt tjenestetilbud blir lønnsomt.

 

Bekymringsfritt 

Vi tar oss av installasjon og drift.

 

Energidata av høy kvalitet

Du får høyoppløselig energidata på komponentnivå.

 

 

Kostnadseffektivt

Du betaler kun et fast månedlig beløp.

Se hva Smart EO er 

Smart EO er bekymringsfri energidata. Ta en titt her. 

Bekymringsfritt

Vi står for hele kompleksiteten i å etablere og levere data: Fra scoping, logistikk, installasjon og integrasjon, til databehandling, drift og vedlikehold.

Dataene leveres på vårt API, uten noen installasjonskostnad eller andre up-front kostnader for deg. Vi tar ansvar for hele prosessen, og for at det virker. Derfor kaller vi det bekymringsfri energidata.

Energidata av høy kvalitet

Vi leverer data i sanntid, inntil millisekunds oppløsning, på bygg som helhet eller på enkeltkomponenter. Smart EO-plattformen prosesserer og kvalitetskontrollerer alle data, for alle energikilder og laster. Resultatet er kvalitetssikrede data, med høy nøyaktighet, pålitelighet og presisjon.

Kostnadseffektivt

Vi leverer energidata som en tjeneste, til en fast månedlig pris. Vi investerer langsiktig i nødvendig infrastruktur, og du slipper å forholde deg til kompleksiteten. Resultatet er en mer kostnadseffektiv løsning for datainnhenting.

Big data og maskinlæring gir smartere løsninger

Smart EO er bekymringsfritt fordi du slipper å forholde deg til kompleksiteten i datainnhentingen. Vi tar i bruk morgendagens teknologi for å løse nåtidens utfordringer.

Med Smart EO løser vi alle utfordringer du måtte ha knyttet til scoping, installasjon, drift og vedlikehold, datastruktur og leveranse av data på API. Vi får dette til gjennom kontinuerlig utvikling av våre dataløsninger. Blant annet har vi unike tjenester for datakontroll, vasking, og disaggregering av elektriske energilaster. Vi tar i bruk big data og maskinlæring for at du skal få energidata av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Har du spørsmål om Smart EO?

Vi har samlet og besvart de vanligste spørsmålene vi får her. Ta gjerne kontakt dersom du ikke finner svar på det du lurer på.

Nysgjerrig på hva Smart EO kan løse for deg?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!