Om Glitre

Energiløsninger

«Vi gjør morgendagen helt elektrisk» ved å gjøre de bærekraftige valgene lønnsomme for kundene!

Om oss

Teamet bak Smart EO er en del av Glitre Energiløsninger – det yngste selskapet i Glitre Energi. Vårt oppdrag er å gjøre bærekraftige valg lønnsomme. Derfor leverer vi høykvalitets energidata.

Energidata fra våre systemer er vasket, kvalifisert, analysert og tilgjengelig gjennom enkle API-endepunkter. Dette er ny teknologi som gir energidata av høy kvalitet, noe som bidrar til energieffektivisering, lavere kostnader og ikke minst det grønne skiftet.

Energidata skal være bekymringsfritt

Vår jobb starter når du trenger energidata fra et bygg. Målet vårt er å gjøre hele denne prosessen til en så bekymringsfri opplevelse som mulig.

Over tid har vi utviklet programvare og prosesser som gjør at vi kan installere, konfigurere og integrere nye og eksisterende målestrukturer raskere og mer kostnadseffektivt.

Vi står for hele kompleksiteten i å etablere og levere data: Fra scoping, logistikk, installasjon og integrasjon, til databehandling, drift og vedlikehold. Dataene leveres på vårt API, uten noen installasjonskostnad eller andre up-front kostnader. Vi tar ansvar for hele prosessen, og for at det virker. Derfor kaller vi det bekymringsfri energidata.

 

Hva er bekymringsfri energidata?

Morgendagens teknologi skaper mulighetene

Glitre Energiløsninger har et samfunnsoppdrag og et kommersielt oppdrag. Vi har en robust og stor driftsorganisasjon som sikrer oppetid i stor skala. Tunge kapitalkostnader er noe vi har valgt å bære for å bane vei for et grønt skifte. Vi er overbevist om at investeringen vil stå lenge og skape langsiktig verdi for alle parter.

Når de bærekraftige løsningene er enkelt tilgjengelig og billige nok, blir de lettere å velge. Derfor har vi en modell med lave priser og en ambisjon om å skalere gjennom langsiktige, gode samarbeid. 

 

Kontakt

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre dyktige medarbeidere

Kristian Aarstad Vennemoe

Kristian Aarstad Vennemoe

CEO – Daglig leder

Anders Diep-Lynne

Anders Diep-Lynne

CCO – Leder kommersielt

Thomas Krekling

Thomas Krekling

CDO – Leder leveranse

Alexander Kristensen

Alexander Kristensen

CSO - Leder salg

Kjetil Stensrud

Kjetil Stensrud

TAM - Teknisk prosjektleder