Spar energi og penger med SmartEO

De fleste bedrifter har mye å hente på smart energiovervåkning og energieffektivisering. Mange har et visst forhold til energiforbruket og strømregningen, men vet ikke at det er mye penger å spare. Med vår tjeneste SmartEO vil både eksisterende og nye bygg kunne spare 10-30 % energi – det kan bety tusenvis av kroner spart for din bedrift. Vi gjør det lønnsomt å være bærekraftig.

Hva er SmartEO?

Med smart energiovervåkning sørger Glitre Energiløsninger for at bygg blir energieffektive. Det passer godt inn sammen med bedrifters energi- og miljøambisjoner. Ved å samle og levere høyoppløselig energidata, leverer vi tjenester som kutter energiforbrukforenkler drift og sparer kostnaderVi leverer egne løsninger for energi- og datainnsamling, eller vi integrerer det med byggets eksisterende sensorer og målere. Vi kan samle data i alle typer nærings- og industribygg, og data vil alltid være tilgjengelig i skyen eller leveres til det systemet man ønsker. 

Vi tilpasser tjenesten etter kundens behov

Vi har en løsning tilpasset deres behov uansett om dere ønsker  eller mange energimålere, har et stort eller lite bygg, om det er gammelt eller nytt. Den beste løsningen finner vi sammen. Tjenesten avdekker energityver og hvilke tider på døgnet du bruker mest strøm. Med enkle tiltak vil dere kunne spare energi og redusere disse effekttoppene, som begge bidrar til lavere strømregning. Samtidig sparer dere tid ved å ha all energidata lett tilgjengelig i skyen, noe som forenkler drift, rapportering, kommunikasjon og mye mer.  

Løsningen vår er helt uavhengig av strømleverandør

Ute etter flest poeng i BREEAM-sertifisering?

Våre energimålere leverer sanntids formålsfordelt energiovervåkning, med den høyeste mulige grad av detaljering ved hjelp av unike algoritmer. Se nøyaktig når og hvor energi brukes, uten omfattende installasjon. For å oppnå BREEAM-poeng er dette den raskeste og mest kostnadseffektive måten å nå målsetninger på energiovervåkning.

Fagartikler om temaet

God energiledelse – en liten innføring

God energiledelse – en liten innføring

For å lykkes med elektrifisering og klimamål krever det også at vi forbrukerne blir mer beviste på, og styrer, vårt forbruk. Vi gir deg noen grunnleggende begreper for å forstå god energiledelse.

Hvordan redusere dine energikostnader

Hvordan redusere dine energikostnader

Bedrifter ønsker alltid å redusere sine kostnader, men mange har dårlig oversikt over sine energikostnader, hva de går til, og ikke minst hvordan de kan reduseres.

Et kraftsystem i endring – prosumere vokser fram

Et kraftsystem i endring – prosumere vokser fram

Flere teknologiske og samfunnsmessige trender utfordrer den eksisterende strukturen i energiforsyningen, og det tidligere så tydelige skillet mellom produsent og konsumer er i ferd med å viskes ut – man får det som kalles en prosumer.

Vil du vite mer om SmartEO, og hvor mye dere kan spare? Kontakt oss for en uforpliktende prat.